Direct advies nodig?
Heeft u direct advies nodig? Wij kunnen u het beste helpen als u dit formulier invult. Geen zorgen, een gesprek is geheel gratis.
Wat klanten vragen
Posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval
Posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval
Heeft u een posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval? Dan heeft u zeer ernstig letsel met waarschijnlijk blijvende gevolgen.
Als u na een bedrijfsongeval dystrofie heeft opgelopen, dan kunt u niet zonder gespecialiseerde juridische hulp! Vraag dus meteen juridisch advies. U weet direct waar u aan toe bent en welke verdere stappen u moet ondernemen. Wij zullen u meteen deskundige juridische hulp adviseren!
Posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval
Dystrofie na een bedrijfsongeval is een complicatie van ander letsel. Het is een abnormaal sterke reactie van uw lichaam na een letsel of een operatie aan een ledemaat.
De ernst van posttraumatische dystrofie staat dus los van de ernst van uw letsel.
Een klein letsel na een bedrijfsongeval, zoals een kneuzing, kan al een ernstige vorm van posttraumatische dystrofie geven.
Klachten van posttraumatische dystrofie
Beginnende symptomen zijn meestal snel optredende pijn. Die pijn kan lang aanhouden en voor altijd zijn. Opvallend is dat de pijn niet perse overeenkomt met de aard van uw letsel.
Behalve pijn treden bij dystrofie ook verschijnselen op als gezwollen lichaamsdeel, verschil in huidtemperatuur, huidverkleuring, verminderde beweeglijkheid en overgevoelige huid. En daarnaast soms ook veranderde nagelgroei, versterkte haargroei of verhoogde transpiratie (op het aangetaste lichaamsdeel).
Maar de 24/7 aanwezige pijnklachten worden vaak als de meest ernstige klacht van posttraumatische dystrofie weergegeven.
Posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval
Na vrijwel ieder bedrijfsongeval kan posttraumatische dystrofie ontstaan. Immers, dystrofie kan ontstaan na een letsel of een operatie aan een ledemaat. Dat maakt het letsel zo “ongrijpbaar”.
Maar tegelijkertijd is het een zeer ernstig letsel met vrijwel altijd blijvende medische en financiële gevolgen. Bijvoorbeeld omdat u door een posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval blijvend arbeidsongeschikt raakt. En dus blijvend inkomensschade heeft.
Werkgever bijna altijd aansprakelijk
Uw werkgever is bijna altijd aansprakelijk als u een bedrijfsongeval overkomt. Zo is dat wettelijk bepaald in artikel 7:658BW.
Dat betekent dat uw werkgever bijna altijd verplicht is om uw letselschade te vergoeden. Ook al denkt u dat het bedrijfsongeval door uw eigen schuld is gebeurd.
Gelukkig is uw werkgever ook bijna altijd voor uw letselschade verzekerd. Uw werkgever hoeft uw letselschade dus niet zelf te betalen. Dat scheelt.
Letselschade posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval
Er zal bijna altijd sprake zijn van forse letselschade. Uw letselschade bestaat uit:
Niet alleen over de eerste periode na het ongeval, maar ook gedurende de rest van uw leven. Want posttraumatische dystrofie is meestal blijvend letsel.
Altijd juridische hulp
Posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval? Dan kunt u niet zonder juridische hulp.
Omdat het financiële belang zo groot is, zal de verzekeraar van uw werkgever toch vaak proberen om onder aansprakelijkheid uit te komen. Of moeilijk doen over de aard en omvang van uw letsel en uw schade.
Juridische hulp na een bedrijfsongeval is voor u bijna altijd volledig kosteloos. Dat scheelt u een zorg.
Altijd advies vragen bij posttraumatische dystrofie na bedrijfsongeval
Vraag altijd direct een eerste deskundige advies. Bij ons is dat geheel vrijblijvend en kosteloos. U hoort meteen waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen.
Denken wij dat onze juridische hulp in uw belang is, dan leggen wij uit waarom. Daarna kunt u zelf beslissen of u onze hulp wilt of liever die van een ander.
Wilt u meer weten over handletsel en vingerletsel na een bedrijfsongeval? Klik dan hier.
Vinger amputatie na bedrijfsongeval
Vinger amputatie na bedrijfsongeval
Een vinger amputatie na een bedrijfsongeval komt vaak voor. Ons kantoor helpt veel mensen die door een bedrijfsongeval hun vinger kwijt zijn.
Vinger amputatie na bedrijfsongeval
Een amputatie van een vinger is soms nodig als u met uw hand of vinger in een bewegend deel van een machine terecht bent gekomen. Of bijvoorbeeld door het werken met hoge druk.
Uw vinger kan te lang bekneld hebben gezeten of uw vinger is meteen eraf door de kracht van het ongeval. Een vingeramputatie kan ook nodig zijn als uw wonden infecties vertonen en dus verder letsel te voorkomen.
Financiële schade door vinger amputatie
Bij een vingeramputatie na een bedrijfsongeval lijdt u altijd financiële schade. Niet alleen tijdelijk, maar vaak ook blijvende schade.
U heeft recht op na een bedrijfsongeval bijna altijd recht op vergoeding van uw letselschade. Dat hoeft uw werkgever gelukkig niet zelf te betalen. Uw werkgever is daar voor verzekerd.
Uw letselschade zal dus moeten worden vergoed door de verzekeraar van uw werkgever.
Letselschade vinger amputatie na bedrijfsongeval
Uw letselschade bestaat uit:
De verzekeraar van uw werkgever zal deze schade aan u moeten vergoeden.
Juridische hulp na bedrijfsongeval
Hoe dan ook: na een vinger amputatie door een bedrijfsongeval heeft u altijd juridische hulp nodig. U kunt dit niet alleen.
Er zal bijna altijd sprake zijn van inkomensschade en extra kosten. En na een amputatie van uw vinger door een bedrijfsongeval, heeft u ook altijd recht op smartengeld.
Vraag altijd eerst vrijblijvend advies
Het beste kunt u na een bedrijfsongeval met amputatie van uw vinger direct contact met ons opnemen voor een eerste vrijblijvend advies. Dat kost u niets en u weet meteen waar u aan toe bent.
Vinger amputatie na bedrijfsongeval. vinger kwijt na bedrijfsongeval of vinger eraf door bedrijfsongeval? Klik hier voor meer informatie over handletsel en vingerletsel na een bedrijfsongeval.
Vingertopje kwijt door bedrijfsongeval
Vingertopje kwijt door bedrijfsongeval
Vaak raakt men een vingertopje kwijt door een bedrijfsongeval. Bijvoorbeeld door gebruik van een snijmachine.
Soms kan men het vingertopje weer aanhechten in het ziekenhuis. Maar soms bent u uw vingertopje voor altijd kwijt.
Maar zelfs als met uw vingertopje weer aanhecht, blijven er vaak beperkingen bestaan. Denk aan een pijnlijk litteken of een dovig gevoel. Het kan soms jaren duren voordat u zeker weet of het gevoel in het vingertopje dat u kwijt bent weer terug komt.
Vingertopje kwijt door bedrijfsongeval? Dan ontstaat er bijna altijd financiële schade. Zoals extra (medische) kosten, huishoudelijke hulp en inkomensschade. Vanwege de blijvend zichtbare en voelbare gevolgen, heeft u ook recht op vergoeding van smartengeld (immateriële schade).
Als u een vingertopje kwijt bent door een bedrijfsongeval, dan kunt u beter direct juridische hulp inschakelen. Omdat er een grote kans bestaan op blijvende letselschade, heeft u deskundige juridische hulp nodig.
Nadat u uw vingertopje kwijt bent geraakt door een bedrijfsongeval, zult u bijna altijd een aantal weken of misschien zelfs maanden arbeidsongeschikt zijn. Dat kan financiële schade opleveren. Als u bepaald werk doet, kunt u nadat u uw vingertopje kwijt bent geraakt helemaal niet meer terug naar uw werk. Of u bent inmiddels ontslagen (uitzendkracht).
Uw werkgever is bijna altijd aansprakelijk voor uw letselschade. Zelfs als u denkt dat het uw eigen schuld is. Dat staat nu eenmaal in de Wet (art. 7:658BW). Gelukkig is uw werkgever ook bijna altijd voor deze schade verzekerd. Uw werkgever hoeft uw schade dus niet zelf te betalen.
Toch zal de verzekeraar van uw werkgever vaak proberen om onder aansprakelijkheid uit te komen. Of men wil de schade die is ontstaan doordat u uw vingertopje kwijt bent door een bedrijfsongeval niet volledig vergoeden.
Vingertopje kwijt door bedrijfsongeval? Vraag altijd direct vrijblijvend advies. Dat kost u niets en u weet direct waar u aan toe bent.
Wilt u meer weten over handletsel en vingerletsel na een bedrijfsongeval? Klik dan hier.
Gebroken vinger tijdens werk
Gebroken vinger tijdens werk (bedrijfsongeval)
Als u een gebroken vinger heeft opgelopen tijdens uw werk, dan is er bijna altijd sprake van een bedrijfsongeval.
Gebroken vinger
Een gebroken vinger ontstaat meestal door een val op uw vinger of een harde klap tegen uw vinger. Ieder vinger bestaat uit 3 botjes. De medische behandeling hangt af van waar de breuk zich precies bevindt en hoe die loopt.
Een operatie is meestal niet nodig. Gips of tape is meestal voldoende. Het kan variëren van één tot vier weken, maar soms ook langer. Bijna altijd zal uw gebroken vinger volledig genezen. Het kan helaas ook voorkomen dat u blijvend last van de gebroken vinger zult hebben.
Vinger gebroken tijdens werk?
Heeft u uw vinger gebroken tijdens werk? Dan is uw werkgever daar bijna altijd voor aansprakelijk. Anders gezegd: uw werkgever moet uw letselschade vergoeden. Dat is wettelijk geregeld.
Uw werkgever is bijna altijd voor uw letselschade verzekerd. Uw letselschade wordt door de verzekeraar van uw werkgever vergoed.
Letselschade door gebroken vinger tijdens werk
Uw letselschade kan bestaan uit:
Daarnaast heeft u altijd recht op vergoeding van uw juridische kosten (lees: de kosten van onze hulp).
Gedoe met verzekeraar
Over letselschade door een gebroken vinger tijdens werk, kan met de tegenpartij een hoop gedoe ontstaan.
Men zal allereerst toch vaak proberen onder aansprakelijkheid uit te komen. Bijvoorbeeld door te zeggen dat het uw eigen schuld is dat u uw vinger heeft gebroken. Dat klopt niet. Want de tegenpartij is ook vaak aansprakelijk als u denkt zelf een fout te hebben gemaakt.
Ook weet u niet op welke schadevergoeding u recht heeft. U loopt het risico dat uw schade niet volledig wordt vergoed.
Vraag altijd vrijblijvend juridisch advies
Heeft u uw vinger gebroken tijdens werk? Vraag dan altijd meteen juridisch advies. Bij ons is dat voor u geheel vrijblijvend en dus kosteloos.
Wij vertellen u meteen waar u aan toe bent. Daarna kunt u zelf beslissen wat u met ons advies doet.
Wilt u meer weten over handletsel en vingerletsel na een bedrijfsongeval? Klik dan hier.