Wat klanten vragen
Scooter ongeluk wat nu?
Scooter ongeluk, wat nu?
Hierbij geven wij jou een aantal tips die je kunt gebruiken als je een scooter ongeluk hebt gehad en daarbij letsel hebt opgelopen.
Door letsel ontstaat ook bijna altijd financiële schade, in de vorm van extra kosten en soms ook gemiste inkomsten. Sowieso heb je altijd recht op smartengeld én vergoeding van jouw juridische kosten (lees: onze kosten). Je kunt ons dus altijd voor jou 100% kosteloos inschakelen.
Na de aanrijding
Scooter ongeluk wat nu? Zorg dat je altijd goed vastlegt hoe het scooter ongeluk is ontstaan. Het liefst samen met de tegenpartij. Zorg óók dat er een aanrijdingsformulier wordt ingevuld. Liefst ook weer samen met de tegenpartij.
Zijn jouw tegenpartij en jij het niet eens over de toedracht van het scooterongeluk? Dan vult ieder zijn eigen aanrijdingsformulier in of jullie geven ieder op hetzelfde aanrijdingsformulier je eigen lezing.
Het is belangrijk dat je over de NAW-gegevens van jouw tegenpartij beschikt. En maak altijd foto’s van de plaats van het ongeval en eventueel het kentekenplaatje van jouw tegenpartij.
Letsel
Scooter ongeluk wat nu? Ga er bij letsel NOOIT mee akkoord om jouw letselschade zonder de verzekeraar van de tegenpartij te regelen.
Laat je zo snel mogelijk onderzoeken door een arts. Na een scooter ongeluk volgt vaak een bezoek aan de Spoedeisende Hulp of de Huisartsenpost.
Hou verder goed bij het het genezingsproces verloopt en ga bij aanhoudende klachten terug naar je arts.
Letselschade
Scooter ongeluk wat nu? Bijna altijd zorgt een scooter ongeluk voor financiële schade (letselschade).
Jouw letselschade bestaat uit extra onkosten, gemiste inkomsten en smartengeld. Daarnaast heb je ook altijd recht op vergoeding van jouw juridische kosten. Dat staat in artikel 6:96 BW.
Hoe ernstiger je letsel, hoe hoger je letselschade. Extra onkosten zijn er bijna altijd. Je kunt inkomen missen als je door het scooter ongeluk arbeidsongeschikt bent geworden.
Jouw letselschade dienst door de verzekeraar van de tegenpartij te worden vergoed.
Scooter ongeluk wat nu? In ieder geval juridische hulp inschakelen
Je hebt óók altijd recht op vergoeding van jouw juridische kosten (lees: onze kosten). Dat is wettelijk bepaald.
Daarom kan je ons altijd voor jou 100% kosteloos inschakelen. Onze kosten moeten ook door de tegenpartij worden vergoed, los en apart van jouw eigen schadevergoeding.
Een aansprakelijke verzekeraar kijkt vaak heel anders tegen jouw letselschade aan dan jij. En wat dan?
Alleen door het inschakelen van juridische hulp weet je zeker dat jouw letselschade volledig en maximaal door jouw tegenpartij wordt vergoed. Dus onze juridische hulp is altijd in jouw belang. Zeker als het voor jou 100% GRATIS is.
Nog voor wij voor jou aan de slag gaan, ontvang jij een schriftelijke garantie dat onze hulp jou niet gaat kosten.
Scooter ongeluk wat nu? Vraag sowieso ALTIJD advies!
Je krijgt te maken met een professionele verzekeraar als tegenpartij. Dan wil je toch zeker weten dat jouw letselschade keurig netjes wordt vergoed? Maar een verzekeraar is en blijft nu eenmaal een verzekeraar, met zijn eigen zienswijze en zijn eigen belangen.
Neem geen risico’s en vraag ons dus ALTIJD om advies. Dat is voor jou 100% vrijblijvend en kosteloos. Wij vertellen je meteen hoe alles werkt en wat jij verder het beste kunt doen. Daarna kun je zelf beslissen wat je met ons advies doet.
En gaan wij jou met jouw letselschade helpen? Dan is onze juridische hulp voor jou gegarandeerd 100 kosteloos. Beloofd!
Scooter ongeluk verzekering
Scooter ongeluk verzekering bij letselschade
Scooter ongeluk verzekering bij letselschade? Krijgt jij daarbij te maken met een verzekeringsmaatschappij als tegenpartij?
Dan doe jij er beter aan om DIRECT juridische hulp in te schakelen. Want anders loop jij de kans dat jij je letselschade nooit 100% van de verzekering krijgt vergoed.
Neem geen risico en vraag sowieso ALTIJD om juridisch advies. Bij ons is dat geheel vrijblijvend. Wij kunnen je direct vertellen hoe alles werkt, waar je op moet letten en wat het meeste in houw belang is.
En gaan wij jou met jouw letselschade helpen, dan garanderen wij van te voren dat dit voor jou 100% kosteloos is.
Scooter ongeluk verzekering bij letsel
Heb jij door een scooter ongeluk letsel opgelopen, dan is de kans groot dat je te maken krijgt met de verzekering van jouw tegenpartij of soms die van jouw eigen scooter.
Die verzekering – of eigenlijk verzekeraar – denkt vaak heel anders over jouw letsel en jouw financiële schade dan jijzelf. Een verzekering denkt nu eenmaal eerder aan zijn eigen belang dan aan die van jou. Dat is hoe verzekeraars – overigens vaak onbewust – te werk gaan.
Daarom schakel je bij letselschade na een scooter ongeluk, beter altijd DIRECT juridische hulp in. Want alleen dan weet je zeker dat jouw letselschade keurig netjes wordt vergoed!
Vraag sowieso om advies. Dat kost niets en wij kunnen je bijna altijd meteen vertellen of alles wel verloopt zoals het hoort te verlopen. Daarna kan je zelf beslissen wat jij met ons advies doet.
Schadevergoeding na scooter ongeluk
Scooter ongeluk verzekering en schadevergoeding. Als jij letsel hebt opgelopen, dan heb je recht op schadevergoeding. Jouw letselschadevergoeding kan bestaan uit:
- extra kosten
- gemiste inkomsten (inkomensschade)
- smartengeld.
Daarnaast dienen ook de juridische kosten (lees: onze kosten) te worden vergoed. Jij hebt dus altijd recht op voor jou 100% kosteloze juridische hulp.
Wanneer verzekering bij een scooter ongeluk
Wanneer te maken met scooter ongeluk verzekering. Als jij letsel oploopt door een scooter ongeluk, krijgt jij bijna altijd te maken met een verzekering.
Is het ongeluk de schuld van een ander, dan krijg je te maken met de verzekeraar van jouw tegenpartij.
Heb jij door eigen schuld een ongeluk gehad maar had jouw scooter een Schadeverzekering voor Opzittenden (SVO-verzekering)? Of zat jij ten tijde van het ongeluk achterop? Dan krijg je voor jouw letsel te maken met de verzekering van de scooter waar je op reed.
Altijd juridische hulp inschakelen!
De verzekering waar jij voor jouw letselschade mee te maken krijgt, bepaalt de hoogte van jouw letselschadevergoeding. Althans, als jij alleen staat en zelf geen juridische hulp hebt ingeschakeld.
Je loopt dan het risico dat jouw letselschade niet volledig wordt vergoed en dat jij zelf met een stuk van je financiële schade blijft zitten. En dat kan toch nooit de bedoeling zijn?
Scooter ongeluk verzekering bij letselschade? Neem geen enkel risico en schakel altijd DIRECT juridische hulp in! Zeker als je weet dat de kosten van juridische hulp óók door de verzekering moeten worden vergoed. Los en apart van jouw eigen schadevergoeding! Zo is dat wettelijk bepaald.
Vraag sowieso eerst juridisch advies
Neem geen enkel risico als jij letsel hebt opgelopen door een scooter ongeluk en te maken krijgt met de verzekering van de tegenpartij of de brommer waar je zelf op reed.
Jij weet niet waar je allemaal recht op kunt hebben en de verzekeraar die jouw schade moet vergoeden, zal je dat niet snel en vaak uit zichzelf vertellen.
Vraag dan ook ALTIJD en METEEN om advies. Dat kost je niets en wij kunnen je – puur aan de hand van jouw eigen verhaal – vertellen of de verzekering alles netjes doet en of je beter af bent met onze kosteloze juridische hulp.
Uiteraard kun je daarna zelf beslissen wat je met ons advies doet. Niets moet en anders even goede vrienden!
Scooter ongeluk letsel
Scooter ongeluk letsel
Scooter ongeluk letsel: Heb jij een scooter ongeluk gehad? En heb je daarbij letsel opgelopen? Dan is de kans groot dat je recht hebt op vergoeding van jouw letselschade!
Letsel na een scooter ongeluk brengt altijd financiële schade met zich mee. Sowieso extra onkosten, maar bij arbeidsongeschiktheid vaak ook inkomensschade. Sowieso heb je altijd recht op smartengeld én vergoeding van jouw juridische kosten. Op grond van dit laatste kan jij ons dus altijd voor jou 100% kosteloos inschakelen!
Wanneer schadevergoeding na scooter ongeluk
Een scooter ongeluk letsel en schadevergoeding: je hebt recht op schadevergoeding als het scooter ongeluk:
- de schuld was van een ander
- jouw eigen schuld was, maar je hebt zelf een Schadeverzekering voor Opzittenden (SVO-verzekering)
- jouw eigen schuld was, maar je hebt een (private) lease scooter heeft waar een SVO-verzekering op zit
- jouw eigen schuld was, maar je reed op een scooter van jouw werkgever (bijvoorbeeld als maaltijdbezorger)
- jouw eigen schuld was, maar je reed op een deelscooter of huurscooter met een SVO-verzekering.
Welke schadevergoeding na scooterongeluk letsel
Een letselschadevergoeding na scooterongeluk met letsel bestaat uit:
Daarnaast heb je ook altijd recht op vergoeding van jouw juridische kosten. Daarmee wordt onze hulp voor jou 100% kosteloos.
Juridische hulp na scooter ongeluk met letsel
Je hebt altijd recht op kosteloze juridische hulp na een scooter ongeluk met letsel. Jouw juridische kosten (lees: onze kosten) moeten óók door de tegenpartij worden vergoed. Los en apart van jouw eigen schadevergoeding. Dat is wettelijk bepaald!
Bij letsel na een scooter ongeluk krijg te altijd te maken met een verzekeraar als tegenpartij. Een verzekeraar heeft nu eenmaal zijn eigen belangen en denkt vaak heel anders over uw letsel en letselschade dan u.
Zonder de juiste gespecialiseerde hulp, loopt u het risico dat u uw letselschade niet volledig krijgt vergoed. Dan blijft u zelf met en stuk van uw schade zitten. En dat kan toch nooit de bedoeling zijn?
Vraag altijd juridisch advies
Scooter ongeluk letsel? Vraag ons sowieso ALTIJD om juridisch advies. Bij ons is dat voor u volledig vrijblijvend en kosteloos.
U hoort van ons direct wat u verder het beste kunt doen en wat het meeste in uw belang is. Daarna kunt u zelf beslissen wat u met ons advies doet.
Gaan wij u verder helpen? Dan garanderen wij nog voor wij voor u aan de slag gaan, schriftelijk dat onze hulp voor u 100% kosteloos zal zijn!
Schadevergoeding scooter ongeluk
Schadevergoeding scooter ongeluk bij letsel?
Schadevergoeding scooter ongeluk vanwege opgelopen letsel? Dan krijg jij altijd te maken met een verzekeringsmaatschappij die jouw schadevergoeding moet uitkeren.
Let op, een verzekeraar kijkt vaak heel anders aan tegen jouw letsel en letselschade dan jij. En wat dan? Hoe zorg jij er voor dat jouw letselschade toch keurig wordt vergoed?
Neem geen enkel risico en schakel altijd DIRECT juridische hulp in. Dat is voor jou 100% kosteloos, omdat deze kosten óók door jouw tegenpartij moeten worden vergoed. Los en apart van jouw eigen letselschade.
Wanneer schadevergoeding scooterongeluk
Schadevergoeding scooter ongeluk: Als jouw letsel is ontstaan door schuld van een ander, dan heb je altijd recht op schadevergoeding. Dat geldt ook wanneer je achterop zat.
Soms is er een speciale verzekering afgesloten voor de brommer waar je op rijdt. Dat is dan een Schadeverzekering voor Opzittenden (SVO-verzekering).
Een SVO-verzekering vergoedt jouw letselschade óók voor 100% bij eigen schuld. Of na een eenzijdig ongeval.
Reed jij op een brommer van je baas (bijvoorbeeld als maaltijdbezorger)? Dan moet er als het goed is óók altijd een SVO-verzekering zijn afgesloten.
Dat kan soms ook het geval zijn bij private lease of bij een vorm van deelgebruik van een scooter.
Schadevergoeding bij letselschade scooter ongeluk
Schadevergoeding scooter ongeluk voor letsel: bij letsel opgelopen door een scooterongeluk, heb je altijd recht op vergoeding van jouw letselschade.
Letselschade bestaat uit:
- extra kosten (onkosten)
- inkomensschade (gemiste inkomsten)
- immateriële schadevergoeding (smartengeld).
Je beschikt zelf niet over voldoende deskundigheid om te weten op welke specifieke schadeposten je recht hebt en op welke niet. Daarom is het de bedoeling dat je juridische hulp inschakelt. Want alleen dan weet je zeker dat jij jouw letselschade voor de volle 100% maximaal vergoed krijgt. Wel zo’n prettig idee, toch?
Omdat jouw tegenpartij óók jouw juridische kosten (lees: onze kosten) dient te vergoeden, krijg jij eigenlijk volledig kosteloze rechtshulp. Dus waarom zou je al dat ‘gedoe’ zelf aangaan, als je voor jou volledig GRATIS ook de beste juridische hulp kunt inschakelen die er is! Kosteloze hulp bij letselschade is zelfs wettelijk vastgelegd.
Schadevergoeding scooter ongeluk? Vraag ALTIJD advies!
Vragen over schadevergoeding scooter ongeluk met letsel? Vraag ons dan ALTIJD en DIRECT om advies.
Bijna altijd kunnen wij jou – puur aan de hand van jouw eigen verhaal – duidelijk uitleggen waar je op moet leggen en wat het meeste in jouw belang is.
Ons advies is voor jou geheel vrijblijvend en kosteloos. Daarna kan je zelf bezien wat je met ons advies doet.
En als jij ons vraagt je verder te helpen, dan garanderen wij jou schriftelijk dat onze hulp voor jou 100% KOSTELOOS zal zijn. Beloofd!
Eenzijdig ongeval scooter en wat nu?
Eenzijdig ongeval scooter en letsel opgelopen?
Eenzijdig ongeval scooter en heb je daarbij letsel opgelopen? Als er een ‘speciale verzekering’ op je scooter loopt, krijg jij jouw letselschade toch voor de volle 100% vergoed!
Zat je achterop de scooter toen het eenzijdig ongeval plaatsvond? Dan heb je sowieso ALTIJD recht op schadevergoeding.
Het kenmerk van een eenzijdig ongeval met een scooter, is dat het dan bijna altijd jouw eigen schuld is. En als je door eigen schuld een ongeval veroorzaakt en letsel oploopt, is er niemand die jouw financiële schade (letselschade) gaat vergoeden.
Voor jou als passagier is dit anders, want jij zat achterop de scooter en jij kon sowieso niets aan het ongeval doen. Jij krijgt jouw letselschade dan ook altijd 100% vergoed van de verzekeraar van de scooter waar je achterop zat.
Toch kan je als bestuurder bij een eenzijdig ongeval soms toch in aanmerking komen voor vergoeding van jouw letselschade. Namelijk als er voor de brommer een speciale verzekering is afgesloten, die Schadeverzekering Voor Opzittende heet.
Schadeverzekering Voor Opzittende
Bij eenzijdig ongeval scooter en letselschade, kan je tóch in aanmerking komen voor schadevergoeding. Namelijk als er voor de brommer een Schadeverzekering voor Opzittenden is afgesloten. Dat is een speciale verzekering die jouw letselschade vergoed, óók al was het een eenzijdig ongeval.
Er wordt dus niet gekeken naar ‘wiens schuld het was’ dus of het je eigen schuld was. Nee, als jij door een eenzijdig ongeval letsel oploopt ontvang jij op dezelfde manier een schadevergoeding alsof er wél iemand aansprakelijk was. Dus zélf al was het ongeval, zoals bij een eenzijdig ongeval, jouw eigen schuld!
Eenzijdig ongeval en wanneer Schadeverzekering Voor Opzittende?
Eenzijdig ongeval scooter en Schadeverzekering Voor Opzittende is onder andere in de volgende situaties van toepassing:
- je hebt zelf een SVO-verzekering op je scooter afgesloten
- je hebt een lease scooter (private lease)
- je rijdt op een scooter van je werkgever (bijvoorbeeld als maaltijdbezorger)
- je huurt een scooter (SVO-verzekering is niet verplicht)
- je maakt gebruik van een ‘deelscooter’ (SVO-verzekering is niet verplicht).
Schadevergoeding letsel eenzijdig ongeval scooter
Eenzijdig ongeval scooter: als je letsel oploopt door een eenzijdig ongeval met een scooter of je zat achterop, dan wordt je altijd geconfronteerd met financiële schade.
Bijvoorbeeld met extra onkosten, gemiste inkomsten bij arbeidsongeschiktheid en sowieso heb je altijd recht op smartengeld.
Als je weer heel snel van je letsel geneest, zal je financiële schade misschien meevallen. Maar bijna altijd ben je je eigen risico op je zorgverzekering kwijt, loop je tegen andere (medische) kosten aan en heb je toch een bepaalde periode extra hulp en verzorging nodig.
Kun je door het eenzijdig ongeval niet werken, dan kan het ook zomaar gebeuren dat je een stuk inkomen gaat missen als je niet (volledig) wordt doorbetaald.
Heb je een SVO-verzekering of zat je ten tijde van het eenzijdig ongeval achterop, dan heb je dus recht op schadevergoeding via de verzekeraar van de brommer. Ook al was het jouw eigen schuld.
Ook bij SVO-verzekering of passagier: altijd juridische hulp
Eenzijdig ongeval scooter en letselschade: ook bij een SVO-verzekering of als passagier krijg jij altijd te maken met een professionele verzekeringsmaatschappij als tussenpersoon. Een partij die ‘van nature’ nu eenmaal niet van schade uitkeren houdt.
Een verzekeraar weet alles van letselschade en jij helemaal niets. Om te voorkomen dat jij daarvan de dupe wordt, is het voor jou ALTIJD noodzakelijk om al direct na het eenzijdig ongeval juridische hulp in te schakelen.
Alleen dan weet je zeker dat er ook iemand is die alleen aan jouw belangen denkt en er voor zorgt dat jouw schade op een eerlijke manier zo maximaal mogelijk door jouw tegenpartij wordt vergoed. Hoe veilig wil je het hebben.
Onze hulp voor jou altijd 100% kosteloos!
Voor onze gespecialiseerde juridische hulp hoef jij nooit wat te betalen (100% kosteloos). In de Wet staat dat onze kosten óók door de tegenpartij moeten worden vergoed. Los en apart van jouw eigen schadevergoeding.
Gaan wij jou na een eenzijdig ongeval met de scooter helpen? Dan beloven wij jou nog voor we aan de slag gaan, schriftelijk dat onze hulp voor jou 100% kosteloos zal zijn. Dus daarover sowieso geen zorgen.
Eenzijdig ongeval scooter en letsel? Vraag DIRECT advies!
Als je letsel hebt opgelopen na een eenzijdig ongeval met de scooter, dan kun je in jouw belang eigenlijk niet zonder juridische hulp!
Vraag ons sowieso altijd om advies. Dat kost je helemaal niets en is verder ook 100% vrijblijvend. Wij vertellen je graag hoe het precies zit en wat je verder het beste kunt doen. Daarna kun je zelf beslissen wat je met ons advies doet.
En gaan wij jou met jouw letselschade helpen? Dan is dat voor jou gegarandeerd 100% KOSTELOOS! Beloofd!
Eenzijdig ongeval scooter en letsel opgelopen? Wij helpen je graag en helpen je goed!
Aangereden door auto met scooter
Aangereden door auto met scooter
Aangereden door auto met scooter? Dan is de kans groot dat je óók letsel oploopt. Omdat jij op de scooter bij een aanrijding met een auto veel kwetsbaarder bent dat de automobilist.
Letsel brengt bijna altijd onkosten met zich mee. En als je (enige tijd) niet meer kunt werken, ook schade aan je inkomen. Want vaak wordt je bij arbeidsongeschiktheid niet doorbetaald.
Aangereden door auto met scooter? Letsel opgelopen en was het de schuld van de ander of zat je achterop? Dan heb je altijd recht op schadevergoeding.
Daarnaast heb je dan óók altijd recht op kosteloze juridische hulp, zodat jij ons kan vragen om jou met het hele “gedoe” van aansprakelijkheid en schadevergoeding te helpen.
Vraag ons sowieso ALTIJD om advies. Dat kost je niets en is 100% vrijblijvend. Wij kunnen je precies vertellen waar je recht op hebt en waar je op moet letten.
Op scooter aangereden door auto
Iemand in de auto ziet jou op de scooter al heel snel over het hoofd, waardoor de kans dat je wordt aangereden een stuk groter is. Omdat je alleen maar door je helm wordt beschermd, is na een aanrijding met een auto ook de kans op letsel groter.
Het exacte aantal scooter ongelukken met letsel is niet bekend, maar de laatste jaren zaten meer dan 20% van de ernstige verkeersgewonden op een scooter.
Mensen met ernstig letsel lopen sowieso tegen forse medische en financiële schade aan, met ook nog eens een grote kans op blijvend letsel en blijvende financiële schade.
Maar ook minder ernstig letsel kan tot aanzienlijke medische en financiële schade lijden. En ook tot blijvend letsel.
Veel voorkomend letsel na aanrijding met auto
Na een aanrijding van een scooter met een auto, ontstaat relatief vaak onderbeenletsel. Daarnaast loopt men ook vaak hoofdletsel op, zoals whiplash letsel, nekklachten of een hersenschudding. Letsel aan schouders en rug, komen we ook veel tegen.
Bijna altijd ontstaan er sowieso kneuzingen aan nek, rug, schouders, armen en benen. Soms komt men door de aanrijding met de onderbenen of voet tegen de hete uitlaat aan en ontstaan brandwonden.
In 99 van de 100 aanrijdingen van een scooter met een auto is bezoek aan de Afdeling Spoedeisende Hulp van het Ziekenhuis of een Huisartsenpost noodzakelijk.
Welk letsel je ook oploopt na een aanrijding met een auto, bijna altijd heeft dat voor jou financiële gevolgen in de vorm van extra onkosten en gemiste inkomsten.
Schadevergoeding aanrijding scooter met auto
Als de aanrijding met een auto de schuld van de automobilist was, heb je sowieso recht op vergoeding van jouw letselschade.
Jouw letselschade bestaat uit extra kosten, gemiste inkomsten en smartengeld. Daarnaast heb je óók altijd recht op vergoeding van juridische kosten. Daarmee wordt onze hulp voor jouw volledig kosteloos.
Omdat je altijd met een professionele verzekeraar als tegenpartij te maken krijgt, is het belangrijk om ALTIJD juridische hulp in te schakelen.
Aangereden door auto met scooter en juridische hulp
Het vaststellen van letselschade, is niet iets dat je zelf kan. Daarvoor is gespecialiseerde juridische hulp nodig.
Je krijgt namelijk altijd te maken met een professionele verzekeraar als tegenpartij. En die denkt vaak heel anders over jouw letselschade dan jij. En je wilt toch niet tekort komen aan jouw schadevergoeding!
Schakel daarom altijd juridische hulp in. Zeker wanneer je weet dat onze hulp voor jou 100% kosteloos zal zijn. Jouw tegenpartij moet namelijk ook onze kosten vergoeden. Los en apart van jouw eigen schadevergoeding.
Alleen met onze gespecialiseerde juridische hulp weet je zeker dat jij krijgt waar je recht op hebt. Een rechtvaardige en maximale schadevergoeding. En dat kost jou zelf dus niets!
Vraag altijd advies
Aangereden door auto met scooter? Neem geen enkel risico en vraag ons altijd direct om advies.
Ons advies is voor jou volledig vrijblijvend en kosteloos. Daarna kun je zelf beslissen wat je er mee doet.
En gaan jij jou verder helpen met jouw letselschade? Dan garanderen wij van te voren schriftelijk dat onze hulp voor jou volledig kosteloos zal zijn. Beloofd!
Aangereden door auto met scooter? Neem geen enkel risico en vraag ons altijd direct om advies.
Ons advies is voor jou volledig vrijblijvend en kosteloos. Daarna kun je zelf beslissen wat je er mee doet.
En gaan jij jou verder helpen met jouw letselschade? Dan garanderen wij van te voren schriftelijk dat onze hulp voor jou volledig kosteloos zal zijn. Beloofd!