Als u een ongeval of ongeluk heeft gehad, dan komen er meteen een hoop dingen op u af. In eerste instantie gaat al uw aandacht natuurlijk uit naar uw letsel en het zo snel mogelijk genezen daarvan.
Maar op een gegeven moment merkt u dat uw letsel ook financiële gevolgen heeft. Niet alleen op het gebied van extra kosten, maar het kan ook zijn dat u inkomsten gaat missen. En wat dan?
Om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade, geven wij u een aantal belangrijke tips bij letselschade. Zodat u weet wat u het beste kunt doen voor een eerlijke en rechtvaardige letselschadevergoeding.
En het is sowieso een goed idee om ons – na het lezen van deze tips bij letselschade – om advies te vragen. Dat is voor u 100% vrijblijvend en kosteloos.
Twintig tips bij letselschade
- Zorg – ondanks uw letsel – dat de situatie van het ongeval zo duidelijk mogelijk vast komt te liggen.
- Zorg er bij een voor u onbekende tegenpartij voor, dat u beschikt over zijn/haar NAW en “communicatiegegevens”.
- Maak – indien mogelijk – foto’s van de plaats van het ongeval en eventueel het kenteken van het betrokken voertuig.
- Ga bij letsel niet akkoord met een voorstel van de schadeveroorzaker om uw schade zonder zijn verzekering af te wikkelen.
- Laat u in geval van letsel zo snel mogelijk medisch onderzoeken of meldt uw letsel bij uw arts.
- Houdt op papier het verloop van uw genezingsproces bij en noteer wanneer u bij welke artsen bent geweest.
- Houdt bij arbeidsongeschiktheid bij wanneer u niet of minder kunt werken.
- Houdt bij arbeidsongeschiktheid bij wanneer u de bedrijfsarts bezoekt.
- Houdt bij arbeidsongeschiktheid bij welke inkomsten u niet krijgt doorbetaald.
- Houdt al uw onkosten bij en noteer waarvoor u deze kosten maakt.
- Noteer van wie u hulp en verzorging krijgt, voor hoeveel uur en wat u daarvoor betaalt.
- Noteer van wie u “mantelzorg” (= hulp van naasten waarvoor u in principe niets betaalt) krijgt en voor hoeveel uur.
- Probeer zo veel als mogelijk “bewijsmateriaal” van uw financiële schade bij te houden (bonnetjes, nota’s, afschriften van pinbetalingen, maar ook uw zelf bijgehouden overzichten).
- Stel de tegenpartij aansprakelijk voor uw financiële schade.
- Ga niet zomaar akkoord met een voorstel van uw tegenpartij tot “schulddeling”.
- Geef uw extra kosten en gemiste inkomsten aan uw tegenpartij door en vraag om een eerste betaling (voorschot) op uw uiteindelijke letselschadevergoeding.
- Ga niet akkoord met een voorstel tot afkoop van uw tegenpartij wanneer u nog niet bent genezen.
- Wees voorzichtig met het geven van toestemming om medische gegevens op te vragen.
- Als de verzekeraar bij u thuis op bezoek wil komen, schakel dan direct een belangenbehartiger letselschade in, of vraag advies.
- Onderteken sowieso niets, zonder dat u daar advies over heeft gevraagd aan een belangenbehartiger letselschade.
Zorg dat de situatie van het ongeval vast komt te liggen
U kunt door diverse oorzaken een ongeluk krijgen en daarbij letsel oplopen. Het is voor u heel belangrijk dat goed vast komt te liggen hoe het ongeluk is ontstaan. Hieronder een aantal voorbeelden van veel voorkomende ongelukken.
Bedrijfsongeval
Bij een bedrijfsongeval is het belangrijk dat u uw werkgever direct aangeeft dat u een ongeval heeft gehad en wat er is gebeurd.
Als het goed is, maakt uw werkgever een “interne ongevallenregistratie” op. Het kan ook zo zijn dat uw werkgever verplicht is uw arbeidsongeval bij de arbeidsinspectie te melden.
Zorg dat u zelf goed kunt omschrijven wat er is gebeurd en wellicht hebben sommige van uw collega’s het ongeval zien gebeuren. Ook als u denkt dat het bedrijfsongeval uw eigen schuld is.
Meldt u bij letsel altijd bij de BHV-er en zoek medische hulp.
Verkeersongeval
Na een verkeersongeluk is het belangrijk dat u een “Europees Schadeformulier” (SAF of aanrijdingsformulier) invult.
Het aanrijdingsformulier is een belangrijke vorm van bewijsmateriaal in uw letselschadezaak. Omdat het informatie bevat over de oorzaak van het ongeval en de tegenpartij.
Het is belangrijk dat u ALTIJD een aanrijdingsformulier invult, zelfs al denkt u dat uw schade wel meevalt of denkt dat er geen letsel is.
Het kan het zijn dat u met het blote oog geen schade waarneemt. Of u voelt nog geen pijn door de vrijgekomen adrenaline.
Maar soms duurt het een paar uur of zelfs een nacht, voordat u merkt dat u tóch lichamelijke klachten heeft.
Vul het aanrijdingsformulier óók in als u voetganger of fietser was. Een belangrijke tip bij letselschade!
Gebeten door een hond
Als u door iemand anders zijn hond bent gebeten, dan is het belangrijk dat u de NAW- en communicatiegegevens van de eigenaar van de hond krijgt.
Vraag ook of men een aansprakelijkheidsverzekering heeft (Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren) en bij welke maatschappij die is afgesloten. Vraag ook om het polisnummer.
Van daaruit kan er rechtstreeks contact met de verzekeraar van de eigenaar van de hond worden opgenomen.
Aanrijding met wild
Heeft u een aanrijding gehad met een overstekende hert, vos of een zwijn (aanrijding met wild)? Dan komt uw letselschade alleen voor vergoeding in aanmerking, als u een SVI-verzekering heeft (Schadeverzekering Inzittenden).
Zorg in die situatie dat óók goed wordt vastgelegd wat er is gebeurd en op welke weg locatie.
Als u een SVI-verzekering heeft, dan staat dat altijd op uw polis. Heeft u een auto van de zaak? Dan heeft u óók een SVI-verzekering!
Zorg voor de NAW-gegevens tegenpartij
Als u de NAW-gegevens van uw tegenpartij niet heeft, dan weet u feitelijk niet “wie de dader is. Op die manier wordt het feitelijk onmogelijk om uw schade te kunnen verhalen.
Bij ongevallen met een ander motorvoertuig lukt het in die situatie nog wel om de eigenaar te achterhalen, maar dan moet u in ieder geval over het kenteken van het aanrijdende voertuig beschikken.
Wil iemand zijn identiteit niet kenbaar maken, dan kunt u er voor kiezen om aangifte bij de politie te doen.
Tips bij letselschade: maak foto’s!
Maak foto’s van de plek van het ongeval, de betrokken voertuigen en de schade aan de voertuigen.
Ook een aantal overzichtsfoto’s van de locatie van het ongeval zijn altijd handig.
Een heel belangrijk iets, is het maken van een foto van het kenteken van uw tegenpartij.
Met het kenteken kunnen wij 1-op-1 voor u uitzoeken waar het voertuig van uw tegenpartij is verzekerd en kunnen wij daarna rechtstreeks naar die verzekeraar.
Bij letsel niet akkoord gaan zonder verzekeraar
Als de schade van beide partijen op het eerste gezicht lijkt mee te vallen, wil uw tegenpartij nog wel eens voorstellen om uw (letsel)schade zonder zijn/haar verzekeraar met elkaar te regelen.
Ga door nooit mee akkoord. Want u kunt niet weten of u misschien in latere instantie meer last van het letsel gaat krijgen dan in het begin. Dus dat is nooit in uw belang.
Als uw tegenpartij bank is voor zijn “no-claim”, dan kan hij dat zelf met zijn eigen verzekeraar opnemen en regelen. Daar kunt u helemaal buiten blijven.
Laat u zo snel mogelijk medisch onderzoeken
Deze tip is de belangrijkste van alle letselschade tips. Vooral voor uw gezondheid! Daarnaast speelt dit ook een rol bij het kunnen verhalen van uw letselschade.
Door direct na het ongeval uw huisarts, de huisartsenpost of de spoedeisende hulp van het ziekenhuis te bezoeken, komt er eigenlijk “als vanzelf” medisch bewijs vast te liggen over uw letsel.
Dit betekent dat de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij niet meer kan beweren dat u door het ongeval geen letsel heeft opgelopen of kunnen oplopen. Of dat uw letsel pas ná het ongeval is ontstaan.
Helaas komen dit soort standpunten van verzekeraars steeds vaker voor. Zeker als er uw letsel forse financiële gevolgen heeft.
Door direct een arts te bezoeken, zorgt u niet alleen voor een optimale genezing, maar ligt er ook meteen bewijs dat uw letsel door het ongeval is ontstaan.
Hou het verloop van uw genezingsproces bij
Hou op papier het verloop van uw genezingsproces bij en noteer wanneer u bij welke artsen bent geweest.
Dit is belangrijker informatie voor het verloop van uw letselschade. Omdat er na een ongeval in korte tijd heel veel op u afkomt, kunt u zomaar vergeten wanneer u bij welke arts of therapeut bent geweest. En die informatie is van belang om met elkaar bij te kunnen houden hoe het verder met u is gegaan.
Ook is het van belang om van tijd tot tijd te noteren hoe het met u gaat en waar u nog last van heeft. Zo kunt u voor u zelf bijhouden of uw letselsituatie al aan het verbeteren is of niet.
Tips bij letselschade: hou uw arbeidsongeschiktheid bij
Hou goed bij wanneer en waarom u niet kunt werken.
U kunt dit heel makkelijk vergeten, terwijl het toch belangrijk is om dit te weten. Zeker als u uw inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid niet of niet volledig krijgt doorbetaald.
Hou bij wanneer u bij de Arbo arts bent geweest
Ook dit is handig om bij te houden. Het kan zijn dat er bij de beoordeling van uw inkomensschade of arbeidsongeschikt door uw tegenpartij wordt gevraagd op welke data u bij uw Arbo arts bent geweest.
Tips bij letselschade: hou bij welke inkomsten u mist
Als u arbeidsongeschikt bent, kan het zijn dat u inkomen mist. Of zelfs helemaal niet wordt doorbetaald.
Hou goed bij welke periode u niet kunt werken en welk inkomen u daardoor mist.
Uw gemiste inkomsten moeten óók door uw tegenpartij worden vergoed.
Noteer alle onkosten die u maakt en houdt alle schade bij
Alle onkosten die u moet maken als gevolg van uw letsel, dienen door uw tegenpartij te worden vergoed.
Hoe groot of klein uw onkosten ook zijn. En of u daarvan nou wel of geen nota heeft!
Noteer van wie u hulp en verzorging krijgt
Het kan zijn dat u vanwege uw letsel niet in staat bent om de dingen te doen die u normaal gesproken zou doen.
Dat kan liggen op het gebied van uw huishouding. Maar ook waar het gaat om zelfverzorging, verzorging van kinderen en huisdieren, onderhoud aan uw tuin, hulp bij vervoer etc.
Als u mensen daadwerkelijk voor hun hulp betaalt of in natura (bijvoorbeeld cadeaus), dan komt dat voor vergoeding in aanmerking. Zelfs al heeft u daar geen nota’s van.
Dus hou goed bij van wie u welke hulp heeft gekregen en wat u hen daarvoor heeft betaald of heeft gegeven.
Noteer alle “mantelzorg”
Ook mantelzorg (= hulp van naasten waarvoor u in principe niets betaalt) komt voor vergoeding in aanmerking.
Het kan zijn dat u vanwege uw letsel niet in staat bent om de dingen te doen die u normaal gesproken zou doen.
Dat kan liggen op het gebied van uw huishouding. Maar ook waar het gaat om zelfverzorging, verzorging van kinderen en huisdieren, onderhoud aan uw tuin, hulp bij vervoer etc.
Als u daarbij wordt geholpen door gezinsleden, familie, vrienden of kennissen, dan komt dat voor vergoeding in aanmerking. Zelfs al heeft u daar niets voor betaald.
Ondanks een “affectieve relatie”, hoeft men dat niet voor niets te doen. Immers, anders had u commerciële hulp in moeten roepen en dat was het voor uw tegenpartij sowieso duurder uitgepakt.
Verzamel zoveel mogelijk bewijzen
In de letselschade tips top 3: zorg voor bewijs. Of hou in ieder geval zo goed mogelijk bij wat u waar aan heeft uitgegeven. Probeer ook zoveel mogelijk bonnetjes, nota’s, betaalbewijzen of afschriften van pinbetalingen te bewaren.
Want in het Nederlands recht geldt: “wie eist, bewijst”. Dus u moet uw financiële schade in principe kunnen onderbouwen (bewijzen).
Dus gooi niets weg en bewaar alles. U kunt nooit weten waar te later nog voor van pas kan komen.
Stel de tegenpartij aansprakelijk
De eerste actie om uw letselschade vergoed te krijgen, is het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij.
Het is voor u belangrijk daar niet te lang mee te wachten. In sommige gevallen verjaart uw recht op een letselschadevergoeding al na een jaar. Maar meestal kunt u tot in ieder geval drie jaar na het ongeval aanspraak blijven maken op een schadevergoeding.
Maar juist ook vanwege uw bewijspositie of die van uw tegenpartij, is het beter om niet te lang te wachten met het aansprakelijk stellen. Immers, hoe meer tijd er verstrijkt, hoe moeilijker de relevantie gegevens nog zijn terug te halen.
Het aansprakelijk stellen is op zichzelf al ingewikkeld. Althans, als u dat meteen goed wil aanpakken en niet het risico wil lopen dat uw tegenpartij de aansprakelijkheid afwijst.
De aansprakelijkstelling stuurt u – het liefst per aangetekende brief – naar de wederpartij. U moet in deze brief goed aangeven wat er is gebeurd, welke financiële schade die u heeft opgelopen en dat u mogelijk nog meer schade in de toekomst verwacht.
Ook dient u aan te geven waarom u de tegenpartij – juridisch gezien – aansprakelijk acht. Vervolgens is het aan de tegenpartij om de aansprakelijkheid te erkennen of af te wijzen.
Heeft u meer letsel heeft opgelopen dan “een enkele kneuzing”? Dan raden wij u aan om al voordat u de tegenpartij aansprakelijk stelt, contact met een belangenbehartiger letselschade op te nemen. Bij ons kunt u altijd om advies vragen. Dat is voor u altijd 100% vrijblijvend en kosteloos.
Sterker nog, als wij samen met u denken dat de tegenpartij aansprakelijk is, dan is onze hulp voor u 100% kosteloos. Dat garanderen wij u schriftelijk nog voordat wij voor u aan de slag gaan.
Alleen door het inschakelen van een letselschadebureau weet u dat de kans het grootst is dat de aansprakelijkheid zal worden erkend en uw letselschade zal worden vergoed.
Ga niet zomaar akkoord met een schulddeling
Het kan zijn dat uw tegenpartij vindt dat u óók schuld heeft aan het ongeval. In dat geval zal men niet al uw letselschade willen vergoeden. Maar slechts een gedeelte daarvan. Een schulddeling dus.
Ga daar nooit mee akkoord zonder contact met een belangenbehartiger letselschade te hebben gehad. Want u kunt niet weten of uw tegenpartij gelijk heeft of niet.
Soms is het zo dat u zélfs recht op schadevergoeding heeft als het ongeluk (ook) uw eigen schuld is. Bijvoorbeeld als u als voetganger of fietser deelnam aan het verkeer, bij een bedrijfsongeval of wanneer u als een passagier meereed. Ook wanneer uw letselschade is ontstaan door een hond of een ander dier, kunt u ondanks “eigen schuld” in aanmerking komen voor (volledige) schadevergoeding.
Sterker nog, heeft u een SVI-verzekering, dan wordt uw letselschade óók volledig vergoed als het ongeval uw eigen schuld is. Op iedere polis staat of er zo’n verzekering is. Heeft u een auto van de zaak? Dan heeft u sowieso dekking van een SVI-verzekering en dus altijd recht op schadevergoeding. Zelfs als het ongeluk uw eigen schuld is.
Wordt uw schade niet in één keer volledig door uw tegenpartij vergoed? Vraag ons dan sowieso om advies. Dat is voor u volledig vrijblijvend en kosteloos.
Vaak kunnen wij u – puur aan de hand van uw eigen verhaal – meteen vertellen hoe het zit. Daarna kunt u zelf beslissen wat u met ons advies doet. En u daarna onze juridische hulp willen hebben, dan is dat voor u volledig kosteloos. Beloofd.
Vraag een voorschot bij de wederpartij op de letselschade vergoeding
Als de aansprakelijkheid erkend is, dan moet de aansprakelijke partij uw letselschade vergoeden.
Dat gaat in Nederland meestal in de vorm van “voorschotten” op uw uiteindelijke schadevergoeding, die pas veel later definitief kan worden vastgesteld.
Dit is zo geregeld omdat u al vanaf het moment dat het ongeval u overkwam, onkosten aan het maken bent of inkomen mist. Die schade moet steeds tussentijds en totdat u volledig bent genezen, worden vergoed.
Ga niet te snel akkoord met een voorstel
Ook één van de belangrijkere tips bij letselschade! Wees voorzichtig in de contacten met de juristen van de tegenpartij.
Het kan zijn dat uw tegenpartij al heel snel voorstelt om uw letselschade definitief wil afwikkelen. Vaak nog voordat u volledig bent genezen.
Dat is bijna nooit in uw belang. Want u kunt op dat moment nog niet weten of uw letsel wel volledig zal genezen. U kunt dus ook niet weten of al uw toekomstige kosten, gemiste inkomsten en smartengeld met deze “afkoop” wel voldoende zijn vergoed.
Teken sowieso nooit een akte of vaststellingsovereenkomst zonder dat u eerst overleg heeft gehad met een deskundig belangenbehartiger letselschade. Omdat u anders het risico loopt dat u later nooit meer op de zaak kunt terugkomen.
Doet uw tegenpartij u een voorstel om uw letselschade af te wikkelen? Ga dan nooit zomaar akkoord en neem contact met ons op voor advies. Dat kost u niets en is voor u 100% vrijblijvend.
Wij kunnen u precies vertellen wat u verder het beste kunt doen en of het voor u toch niet beter is om ons als belangenbehartiger letselschade in te schakelen. Daarna kunt u zelf beslissen wat u met ons advies doet.
En gaan wij u daarna verder helpen met uw letselschade? Dan is dat voor u óók volledig kosteloos. Uw tegenpartij moet namelijk óók onze kosten betalen. Los en apart van uw eigen schadevergoeding.
Accepteer sowieso nooit een “eerste voorstel” van de tegenpartij. Zeker niet als u nog niet volledig bent genezen. Er kunnen, zonder dat u dat weet, mogelijk nog grote kostenposten gaan ontstaan. “Snelle regelingen” zijn zelden in uw belang.
Een van de belangrijkste tips bij letselschade is: laat u niet “ondersneeuwen” en wees “gezond wantrouwig” in de contacten met de verzekeraar. De verzekeraar van de tegenpartij en haar deskundigen zijn er niet perse “om u te helpen”. Het is nu eenmaal uw “tegenpartij” en dat is niet voor niets.
Wees voorzichtig met medisch informatie naar de tegenpartij
Qua tips bij letselschade is het belangrijk dat u weet dat u voorzichtig moet zijn met het ondertekenen van toestemmingsverklaringen voor het opvragen van (medische) informatie bij derden.
U kunt niet weten op welke informatie de tegenpartij recht heeft en op welke informatie niet. Waar het gaat om medische informatie over het ongeval dat u is overkomen, heeft de verzekeringsmaatschappij bijna altijd wel recht op deze informatie.
Maar wat als er bij u sprake is van letsel met blijvende klachten? En uw financiële schade al heel snel oploopt, zeker als er ook inkomensschade is?
De juristen van de tegenpartij hebben in die situatie nog wel eens de neiging om (te veel) aandacht te besteden aan uw medische voorgeschiedenis.
Had u de klachten niet ook al voor het ongeval? Of zou u dezelfde klachten niet ook zonder het ongeval hebben gekregen?
Niet alle medische informatie is relevant, zeker niet die over uw medisch verleden. Toch gebeurt het nog (te) vaak dat uw tegenpartij deze informatie toch wil hebben. Daardoor loopt u het risico dat deze gegevens bij de vaststelling van uw letselschade “tegen u” gebruikt gaan worden.
Geef dus nooit zomaar toestemming voor het opvragen van medische informatie. Wil de verzekeringsmaatschappij medische gegevens opvragen? Ook over uw medisch verleden? Vraag dan sowieso eerst om advies. Dat is voor u volledig vrijblijvend. Wij kunnen u precies vertellen op welke informatie uw tegenpartij recht op heeft en op welke informatie niet. Dan weet u dat en kunt u daarna zelf beslissen wat u met ons advies doet.
En komen wij samen tot de conclusie dat het voor u beter is dat wij u verder met uw letselschade gaan helpen? Dan is onze hulp voor u volledig kosteloos. De tegenpartij moet namelijk óók onze kosten betalen. Los en apart van uw eigen schadevergoeding. Dat is wettelijk geregeld (art. 6:96BW).
Als de verzekeraar bij u thuis op bezoek wil komen
Ook deze tip bij letselschade is een belangrijke! Vaak wil de tegenpartij al vrij snel na het ongeluk bij u op bezoek komen. Zeker als uw letsel wat ernstiger is en er kans is op financiële schade die (snel) kan oplopen.
Op zich is dit een gebruikelijke praktijk en is daar op zichzelf niets op tegen. Op die manier kan de tegenpartij kennis met u maken en verdere informatie krijgen over uw letsel, werksituatie, persoonlijke situatie en financiële schade.
Tegelijkertijd loopt u daarbij het risico dat de tegenpartij om meer informatie zal vragen dan waar men eigenlijk recht op heeft. Informatie die lang niet altijd relevant is en waarmee u het risico loopt dat die informatie op enig moment tegen u zal worden gebruikt.
Uw tegenpartij heeft “van nature” nu eenmaal een ander financieel belang dan u. U bent degene die financiële schade lijdt en uw tegenpartij moet die vergoeden.
Wil de tegenpartij bij u op bezoek komen of een telefonische afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op voor advies.
Wij kunnen u precies vertellen wat de aansprakelijke partij wel aan u mag vragen en wat niet. Daarnaast kunnen wij u meteen vertellen waar u zelf op moet letten en wat u zelf aan de tegenpartij moet vragen.
Ons advies is voor u volledig vrijblijvend en kosteloos. Dus daarover geen zorgen.
Sterker nog, als wij samen tot de conclusie komen dat het voor u beter is om onze juridische hulp in te schakelen, dan krijgt u van ons direct de garantie dat onze hulp voor u volledig kosteloos zal zijn.
Onze kosten moeten ook door de tegenpartij worden vergoed. Los en apart van uw eigen schadevergoeding. Want eigenlijk is het nooit in uw belang om alleen en zonder deskundig belangenbehartiger het gesprek met de tegenpartij aan te gaan. Alleen met de juiste een belangenbehartiger, weet u zeker dat het gesprek goed voor u zal aflopen. En dat kost u niets!
Onderteken niets, zonder advies van een belangenbehartiger letselschade
Van alle onze tips bij letselschade, is deze – hoe “algemeen” die ook klinkt – eigenlijk één van de allerbelangrijkste! En eigenlijk kwam deze ook al in onze eerdere tips bij letselschade naar voren.
Onderteken niets en ga nergens mee akkoord, zonder dat u daar eerst advies over heeft gevraagd aan een deskundig belangenbehartiger.
Anders loopt u het risico dat er dingen gebeuren die niet in uw belang zijn. Zeker wanneer het er naar uit ziet dat uw letsel niet binnen relatief korte tijd zal zijn genezen en uw financiële schade oploopt.
Vraag ons gerust om advies. Dat is voor u vrijblijvend en kosteloos. Vanwege onze enorme ervaring met letselschade, kunnen wij u altijd meteen vertellen wat het meeste in uw belang is en wat u verder het beste kunt doen. Daarna kunt u zelf beslissen wat u met ons advies doet.
En mocht u het daarna prettig vinden dat wij u verder helpen met het vaststellen en afwikkelen van uw letselschade? Dan doen wij dat graag voor u. En volledig kosteloos.
Onze kosten moeten namelijk ook door de tegenpartij worden vergoed. Los en apart van uw eigen schadevergoeding.
U heeft recht op een eerlijke en rechtvaardige schadevergoeding
Een letselschadevergoeding is geen “extraatje” of iets waar u “beter van wordt”. U heeft er nu eenmaal recht op en u heeft uw schadevergoeding ook hard nodig. Hoe groot of hoe klein uw letselschade ook is.
Volg vooral onze tips bij letselschade op en vraag ons bij de minste twijfel om advies. Dat is in uw belang!
Ons advies is voor u altijd vrijblijvend en kosteloos. Sterker nog, ook onze juridische hulp is voor u óók altijd 100% kosteloos.
Onze kosten moeten óók door de tegenpartij worden vergoed. Los en apart van uw eigen schadevergoeding. En wees gerust: nog voor wij voor u aan de slag gaan, krijgt u van ons de schriftelijke garantie dat onze hulp u niets zal kosten. Beloofd!
U kunt ons bellen of een WhatsApp sturen. Schrijft u liever eerst rustig op wat er is gebeurd en waar u vragen over heeft? Ook prima, dan kunt u het formulier om onze website gebruiken. Wat u het prettigst vindt.
Wij geven u een eerlijk en deskundig advies. Daar kunt u van op aan!